irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • Müftüler ve Ziyaretçilerimizle Yapılan Röportajlar

    Sn. Prof. Dr. Rahmi YARAN - İstanbul İl Müftüsü “Cami Yapı Ekipmanları fuarı her yıl açılıyor. Camiyle ilgili olarak çok farklı kesimler imalat yapıyorlar ve ilgili çok farklı sanatkârlar sanatlarını icra ediyorlar. Bunları bir arada görmek Cami yapımıyla ilgilenenler için bu fuar çok büyük bir fırsatı oluşturuyor. Bu fuarda ihtiyacı olanlar gelip çok değişik firmaları görüp tanıyabilirler. Sadece İstanbul’dan değil Türkiye’nin değişik vilayetlerinden bu işle ilgilenen ve iddia sahibi olan firmalar bu fuarda.”

    1

    Sn. Eyüp DEMİR – Beylikdüzü İlçe Müftüsü “Fuarımız çok güzel. Her bölümü, her parçası çok kıymetli bir fuar, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gün geçtikçe kaliteli ürünlerde oluşmuş, Daha önce böyle bir fuara katılmamıştım. Ancak görev icabı birkaç firmaya gitmiştim. Bu fuarı iş yaptırdığımız ve ziyaret ettiğimiz firmaları karşılaştırdığımda çok güzel ve kaliteli ürünler ortaya çıkmış, görme fırsatımız oldu. Herkese teşekkür ediyorum.”

    1

    Sn. Mehmet Ali ÖZTÜRK– Adıyaman İl Müftüsü “Camiler yapılırken cami yapan cemaate cami yapan dernek mensuplarına fikir verebilmek için gelip görmek çok iyi oldu. Fuar sayesinde Hayal etmediğimiz ürünleri görme fırsatımız oldu. Bilgi arttırma ve fikir edinme fırsatı buldum, öncülük yapmak ve fikir verebilmek açısından bu fuara katılmaktan çok memnunum.“

    1

    Sn. Ömer ŞATIR- Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili “Beylikdüzü’deki cami eksikliklerimizi giderebilmek için fuarı gezmeye geldim ve biraz da şaşırdım, ‘Camiler için böyle bir fuar olur mu?’ diye düşünürken geldiğimde de neyin nerede yapılacağının merkezine gelmiş gibi oldum. Biz Belediye olarak Camilerimizle ilgiliyiz, İlçe Müftümüz Sayın Eyüp Demir ile beraber birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz ve Beylikdüzü Belediyesi olarak ‘Cami Eksiklikleri’ konusunda yardımcı oluyoruz. Kimin ne yaptığını, neyin nasıl yapıldığını görmüş olduk. Oldukça İyi bir fuar. Teşekkür ediyorum emeği geçen herkese. Gerektiğinde nasıl bulabileceğimizi bu fuar aracılığıyla tespit ettik. Her camimiz içinde fiziki eksikliği olan bütün camilerimiz için müftümüzle beraber çalışıyoruz. Eksik camimiz kalmayacaktır.”

    1

    Sn. Burhan KELEŞ – Sultanbeyli İlçe Müftüsü “Fuarınızda yer alan firmaların daha da göze dokunur güzel işler ortaya çıkarttığı apaçık görülmektedir.  3. İhtisas Cami Yapı Fuarı’na emek veren herkese teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum.”

    1

    Sn. Kâmil TUNCEL – Adalar İlçe Müftüsü “Cami Yapı Ekipmanları 3. İhtisas Fuarı açılışında hep beraber yine güzel ve hayırlı işlere vesile olan firmalarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. Vakit ayırıp fuarınıza geldiğim için oldukça memnun oldum.”

    1

    Sn. Yüksek Mimar Mahmut Sami KİRAZOĞLU “Önceki 2 sene de fuarınıza katılmıştım ve bu yıl da fuarı ziyaret etme şansını yakaladım. Yurt dışından özellikle Cami Yapı Ekipmanları Fuarı için geldim. Önceki senelere kıyasla bu yıl daha fazla katılımcı olduğunu ve herkesin gözünde heyecan olduğunu gördüm. Bu da sektör adına olumlu gelişmeler yaşandığını gösteriyor. Günümüzde camilere gereken önem verilmiyor, ürünlere fiyat olarak bakılıyor. Eski camilerimiz örnek alınmıyor. Dolayısıyla bir bilinçlendirme gerekiyor. İşte bu noktada bu fuar büyük bir önem teşkil ediyor. Geniş kitlelere bu bilinçlendirmeyi yapma görevini üstleniyor. Bu yüzden fuarı düzenleyenlere teşekkürlerimi sunuyorum.”

    1

    Sn. Kaya AŞÇI - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı “Yeni yaptıracağım cami için fuarı ziyarete geldim. Çünkü geçen sene  Samsun Bafra’ya yaptırmış olduğum cami mimarını ve tüm ürünlerini fuarınızdan seçmiştim. Bu nedenle bu organizasyonu yapan Hüseyin Şahin Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum.

    1

    Sn. Prof. Dr. Orhan Büyükalaca – Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü “Öncelikle fuar düzenledikleri için emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Üniversitemize cami yaptıracağız. Bu açıdan ziyaretim oldukça verimli geçmiş olup, firmalarla yüz yüze görüşme şansı yakalayarak, bilgi alabildiğim ve zamandan kazandığım için çok memnunum. Önümüzdeki sene tekrardan görüşmek üzere.”

    1

     

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com