irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • Yön Avize Firması’nın 4. İhtisas Cami Yapı Ekipmanları Fuarı Değerlendirmesi

    Yön Avize’ firması, ‘4. İhtisas Cami Yapı Ekipmanları’ için Samsun'dan Kocaeli’ye otobüs tutarak beraber iş yaptığı ve çalıştığı cami derneklerini bu yıl fuara getirdi. Standında sergilediği yeni ürünlerini tanıttı ve Kocaeli'ni gezdirdi.

    Yön Avize’ye tüm müşterileri, sektörün ilk ve tek sesi olan ‘Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’na getirip, fuarı ve Kocaeli'yi gezdirdikleri için teşekkür ettiler.

    Cami Yapı Ekipmanları Fuarı nasıl geçti? Fuarla ilgili izlenimleriniz nelerdir?

    Çalışmalarımızı geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Kocaeli’nde fuar ziyaretçileriyle buluşturduk. Fuarı başarılı buldum ve fuardan memnun oldum. Fuar bizim gibi Anadolu’dan gelen firmalar için çok olumludur. Fuar tanıtımı konusundaki sıkıntılar yalnızca fuarı düzenleyen ve organizasyonu yapan ‘Proaktif Fuarcılık’ firması ile alakalı değildir, katılan firmalarında bu konuda çaba göstermesi gerektiğini düşünüyorum. 

    “Fuara gelen ziyaretçiler direkt ve bilinçli geliyor. Arz ve talebe hitap ediyoruz bu sebeple de fuardan oldukça memnunuz.”

     

    12-15 Nisan 2018’de yapılacak olan ‘Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’na katılımınız olacak mıdır?

    Fuar, reklam, kalite ve imaj için oldukça önemlidir. Cami sektöründen değişik işler yapan firma temsilcileriyle tanışıyoruz ve sektörle bir araya geliyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi fuar özellikle Anadolu’dan gelen firmalar için oldukça önemlidir. Fuar sektörümüzde kalite ve markaları buluşturma noktasında bir ilki yaşatarak yıllardır devam ediyor. Müşterilerimizle diyaloglarımızı değerlendirip, yeni müşterileri fuara davet etmeliyiz. Yön Avize olarak, geçen yıl olduğu gibi yeni yılda da fuara katılmayı oldukça önemsiyoruz.

    ‘Yön Avize’ firmasına ve Sn. Ramazan Yön’e değerli röportajı ve Samsun’dan Kocaeli’ndeki fuarımıza müşterilerini otobüs ile getirdiği için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com