irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • Specwash Ürünleri ile Her Yerde Abdest Alma Kolaylığı!

    İngilizlere ait bir marka olan Specwash, İngiltere’de İslam’ı seçenlerin çoğalması üzerine, Müslümanların muhtelif yerlerde abdest alma ihtiyacının farkına varan ve bu fırsatı değerlendiren bir grup İngiliz girişimci tarafından oluşturuldu. Specwash, bireysel abdest alma ünitesi üretiminde ilk ve bu çapta tek bir markadır. Specwash, ürünlerini WuduMate ön ismi ile Müslümanların hizmetine sundu.

    WuduMate-C (Commercial), WuduMate-R (Residental) ve WuduMate-M (Mosque) bireysel abdest alma modelleri ile ticari yerler, kamusal alanlar, bireysel yerler, konutlar, mescid ve cami gibi alanların abdest alma yeri için hijyenik, sıhhi ve işletme maliyeti düşük çözümler sunuyor.

    Bunun yanı sıra WuduMate-P (Personal) modeli ile yurt dışına sık seyahat edenler için taşıması kolay, katlanabilir, hijyenik kişisel tuvalet kullanımı sonrası temizliği için mini ibrik modelini üretti. Yeni tasarlanan WuduMate Hybrid modeli hem alaturka hem alafranga kullanılabilen tuvalet üretimi ile hem bu konuda ilk olmuş hem de yenilikçi ve kendini sürekli yenileyip geliştiren bir marka olduğunu gösterdi. Halen mevcut modeller ile ilgili yeni ve farklı tasarım çalışmaları devam ediyor. 

    İngiltere dışında farklı ülkelerde de Müslümanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürünlerini sunan Specwash, ülkemizde Yücebaşoğlu İnşaat ve Dış Ticaret Şirketi ileTürkiye pazarında yerini aldı. Planlanan bayi oluşumu ile Türkiye’nin her noktasında, yakın zamanda show-room’larda Specwash ürünleri boy gösterecek.

    WuduMate-C Hakkında:

    Mescid, ibadethane, namaz yeri olan ve ihtiyacı duyulan ofislerde, okullarda, hastahanelerde, hapisanelerde, devlet dairelerinde, alışveriş merkezlerinde, kapalı ve açık kişisel, toplumsal ve kamusal alanlarda kolayca montaj edilebilen abdest küvetleridir.

    Ürünün özellikleri:

    • Tek parça halindedir.

    • 3 tondan fazla ağırlık taşır.

    • Suyun etrafa sıçramasını önleyen tasarımı vardır.

    • Düşük maliyetlidir.

    WuduMate-R Hakkında:

    WuduMate-R güvenli, konforlu evdeki banyodan iş yerlerine, okullara, sağlık tesislerine, hastahanelere ve imaretlere kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir.

    Ürünün özellikleri:

    • Dahili oturma yeri bulunduğundan yer sıkıntısı yaşatmaz.

    • Porselenden üretildiği için banyonuzla uyumludur.

    • Kolay temizlenir.

    • Zahmetsizce monte edilir.

    • Yaşlılar ve engelliler için uygundur.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com