irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • Maneviyatla Büyüyen Gelecek...

     

    İbadethanelerimizi bugüne, yarına ve geleceğe armağan ederken birlik olmanın değerini başardığımız işlerde daha iyi anlıyoruz. Dergimizin 9. sayısını yayınlarken ve Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’nı da 4. kez hayırla gerçekleştirmemiz bu birliğin gücünü net bir şekilde gösteriyor.

    Yüce Allah'ın adını zikrederek açılışını yaptığımız fuarda dostluklarımızı bir kez daha pekiştirme şansını bulduk. Sırt sırta verip tek bir amaç uğruna hizmet ettigimiz bu yolun daha çok başındayız. Dilerim, Allah'ın rızasını kazanmak için baş koyduğumuz bu yol hiç bitmez, amel defterlerimiz ebedi dünyada bile kapanmaz.

    Millet olarak beraberliğin nice zaferler getirdiğini tarihte okumakla kalmadık. Bir destanın canlı tanığı, birer yazarı olduk. 2016'dan bu yana güçlü ve birbirine kenetlenmiş bir Türkiye olarak uzun yıllar anacağımız şehitlerimizin ruhları şadolsun.  Şehitlerimizin acısı yüreğimizi yakıp kavursa da sevdamızdan vazgeçmedik. Ülkemizin içinde bulunduğu maddi manevi zorlukların karşısıda biz Cami Yapı Ekipmanları Fuar'ında elif gibi dimdik durduk. Minareleri süngü, kubbeleri miğfer, camileri kışla saydığımızı yedi cihana gösterdik. Camilerin sadece birer ibadethane olmadığını, Müslüman alemini koruyan, birleştiren, kuvvetlendiren evler oldugunu gördük.

    “ Evet! çağlayarak işte rahmeti Allah'ın...
    Bütün yüreklere serpildi kubbeden bir ruh,
    Güvenmenin, huzurun ruhu... ”

    Mehmet Akif Ersoy

     

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com