irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • Kaliteli Cami Dekorasyonu için Doğru Adres: Boz Yapı Dekorasyon

    2013 tarihinde Mehmet BOZ tarafından kuruldu. Osmanlı ve Selçukludan gelen motifleri günümüzde camilerimize kazandıran firma, cami dekorasyonu alanında kalitenin adı olmayı hedefledi.

    İnce işçilik ve sıfır hata mantığı ile çalışan firma, cami sıva işleri, cami mozaik kaplama işleri, cami kubbe şap işleri, camii iç ve dış dekorasyon, cami kurşun kaplama işleri, cami iç ve dış mimari alanında faaliyet gösteriyor.

    Boz Yapı Dekorasyon, misyon olarak çalışma yaptıkları mekanların birer yapı olarak değil sanat eseri olmasını hedefliyor. Sektördeki sıkıntılarından bahseden Mehmet Boz, “Cami derneklerimizin veya hayır sahiplerinin işi ehline vererek kaliteli iş yapanla bilinçsiz iş yapanın ayırt edilmesi ve aynı ölçülerde değerlendirilmemesi gerekir” diyor.

    Şirketin 2015 Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’ndan beklentisi ise şu şekildeydi: “Yurt içi veya yurt dışından gelen dernek yönetimlerinin veya hayır sahiplerinin firmalarını tanıyarak destek vermesi, firmanın yurt içi veya yurt dışında güvenilirliğinin ve yaptığı kaliteli işlerinin dünyaca tanınarak büyümesi ve daha iyi yerlere gelmesidir.”

    Fuarın gerçekleşmesinden sonra düşüncelerini paylaşan Boz Yapı Dekorasyon firması, fuardan çok memnun kaldıklarını ve beklentilerinin karşılandığını söyledi.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com