irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • Fuarımız 5. Yılında Tüm Türkiye’de ve Dünya’da Sektörü Buluşturmaya Devam Ediyor...

     

    Üç kez İstanbul’da ve bir kez Kocaeli’nde olmak üzere 4. yılını geride bırakan ‘Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’, ilk kez düzenlendiği 2014 yılından bugüne ‘ilk sektörel fuar’ olmanın verdiği önemli misyonuyla hem yurt içinden hem de yurt dışından ciddi oranda katılımla her geçen gün daha çok profesyonelle sektörü buluşturmaya devam etmektedir.

    Yurt içinde birçok ilimizden, özellikle Marmara, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Ege Bölgesi'nden, diğer illerimizden ve bölgelerden yoğun katılımla gerçekleşiyor.

    2018 Yılı Fuar Hazırlık Süreçlerinde Neler Yapıldı?

    ‘Proaktif Fuarcılık’ ekibi tarafından kişiye ve kurumlara özel hazırlanan davetiyelerimiz, sahiplerine bizzat ziyaret edilerek elden ulaştırıldı.

    Üst düzey yetkililere, kamu kurum ve kuruluşlarına ve üst düzey sektör temsilcilerine toplamda 1.000 adet davetiye elden teslim edilmiştir.

    Kargo ile sahiplerine ulaştırılan davetiye sayımız 55.000 adettir.

    Yurt dışına ise 3.780 adet İngilizce davetiye gönderildi.

    Fuar basın bültenlerimiz ve davetiyeler, gazetelere, TV kanallarına, bölge gazetelerine, yerel gazetelere, online gazetelere, radyo kanallarına gönderildi. Fuara katılan firmalarımızla ilgili yerel gazetelere ve basına özel bültenler ve haberler hazırlandı.

    Türkiye’nin her ilinde fuarımızla ilgili afiş çalışmaları yapıldı. Hem reklam tanıtımları, hem afişler hem de Camilerimize özel fuar afişlerimiz asıldı. 

    Hem yurt içinde hem de yurt dışında toplu mailing ve sms bilgilendirme çalışmalarımız, geçen yıl olduğu gibi bu yılda oldukça aktif bir şekilde yapıldı.

    Dünya Gazetesi’nde bu yıl fuarımıza özel haber eki ve bülteni yapıldı.

    2018 yılında yurt dışından her ülkeye, ‘Proaktif Fuarcılık’ tarafından, davet mektupları ve davetiyeler hem mailing yoluyla hem de telefonla bilgilendirme yapılarak katılımcı firmalara ve kişilere ulaştırıldı.

    Fuarımız ayrıca Atatürk Havalimanına çok yakın bir lokasyonda gerçekleşmesi sebebiyle de bu yıl yurt dışından ciddi taleple ve ziyaretçi ağıyla gerçekleşiyor. Özellikle fuarımızla ilgili davet mektubu talep eden, İngiltere, Almanya, Rusya, Mısır, İran ve Gana’dan fuarımıza katılacak kişilerle ve firmalarla iletişime geçildi.

    Yurt dışından 2018 yılında ciddi bir taleple karşılaştık ve davetiyelerimizi hızlı bir şekilde sahiplerine ulaştırdık: Mısır - Cairo, Gana - Tamale, Kuzey Afrika, Birleşik Krallık, Almanya - Berlin, Rusya - Moskova gibi ülkelere ve bölgelere davet mektuplarımız ulaştırıldı. Yurt dışındaki bölge temsilcilikleri, uluslararası baş imamlar ve ülkelerin tüm sektör temsilcileri mailing ve davetiye yoluyla da bilgilendirildi.

    Siz değerli misafirlerimize, katılımcı firmalarımıza, işini büyüten, kaliteli işler yapmayı önemseyen ve benimseyen, takip eden, nasıl daha iyisini yaparız düşüncesiyle hareket eden ve kafa yoran herkese beşinci yılımızda bir kez daha teşekkür ederiz.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com