irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • DipTech: Cam ile Daha Fazlasını Yapın!

    DipTech Camın-içine-Dijital Baskı Merkezinde bilgisayar ekranında görünen her resim, desen, şekil, vb. görsel veya metin cama KALICI olarak aktarılabiliyor. Cam baskı teknolojilerindeki son yenilikler ‘yaratıcılık ile kontrol edilebilen fonksiyonelliği’ birleştiren yeni fırsatlar sunmakta. Sanatsal vizyon tam ifade edilirken mükemmel ve bütçe dostu performansın da sunulması artık Camın-içine-Digital Baskı ile mümkündür.

    Cami camlarında kullanılan vitray, kadınlar ve erkekleri ayırmak için kullanılan separatörler, ya da cami duvarlarında, tavanlarında kullanılan çiniler yerine uygulanabilirliği çok daha kolay ve sınırsız desen seçeneğine sahip Camın-içine-Dijital Baskı uygulaması kullanılabilir.

    Kolay Uygulama: Sınırsız renk seçenekleri ve ince detaylar için yüksek çözünürlükle tüm desen ve tasarımlar kolayca hayata geçirilir.

    • Dayanıklılık ve Kusursuzluk: Dijital baskılarda, alanında rakipsiz olan DipTech’in yüksek teknolojisi ve seramik mürekkepleri kullanılıyor. Dijital baskı sonrasında camlar temperlendiği ve seramik mürekkepler füzyonla camın içine nüfuz ettiği için, dijital baskı temperli camın teknik özelliklerine ve ömrüne sahip oluyor. Böylece çizilmeye, asite, UV ışığa ve hava şartlarına karşı eşsiz bir direnç sağlanıyor. Hassas mikro ink-jet baskı teknolojisi ile de fotorealistik ve grafik tasarımlar gerçekleştiriliyor.

    • Sanatsal İfade İçin Yeni Bir Araç: Şeffaf, yarı saydam ve opak detayları her şekilde birleştirebilme, renklerde ve gölgelendirmelerde tam özgürlük, camın ön ve arka yüzlerinde farklı görünüm oluşturma imkanı gibi avantajlar baskılı camı sanattaki araçların önde gelenleri arasına taşımaktadır.

    • Olağanüstü Fonksiyonel Performans: Dip-Tech’in Camın-içine-Digital Baskı’sı bir çok fonksiyonel performansın bir arada bulunduğu kompleks gereksinimleri dahi karşılamaktadır.

    Tüm özel mimari ve tasarım cam elemanlarının digital baskı ile kontrol edilebilen fonksiyonları:

    • Gizlilik / Mahremiyet düzeyleri

    • Yarı Saydamlık / Geçirgenlik

    • Işık yayımı ve iletimi

    • Güneş ısısı verimliliği

    • Enerji verimliliği

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com