irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • Çıraklıktan Bugüne 36 Yıllık Mermer Sanatı ile Altuner Mermer

     

    'Ürün almak isteyenlere, sektörü tanıyıp mutlaka aynı sektörden en az işinde uzman 3 firmadan fikir alarak karar vermelerini tavsiye ediyorum.'

    Selahaddin Bey Merhaba, öncelikle markanızı daha yakından tanıyabilir miyiz?

    1982 yılında mermer sektörüne çıraklık ile başladım. 1987 yılında ise kendi işimi kurdum. Aslına bakarsanız bizde bu meslek aileden gelmektedir. Biz tüm işlerimizde gösterdiğimiz özen, müşteri ilişkileri ve müşteri memnuniyetiyle Türkiye deki sektörümüze liderlik yapabilecek özveri ve alt yapıya sahip bir firma olmaktan gurur duyuyoruz.

    Ürünlerinizle ilgili belirtmek istediğiniz özellikler nelerdir?

    Kalite, müşteri memnuniyeti ve güven bizim için çalışmalarımızda çok önemlidir. Kullandığımız malzemelerin 1. Sınıf kalitede olması, sektörün en iyi ustalarıyla birlikte çalışmak ve söz verdiğimiz koşulları eksiksiz yerine getirmemizdir. Hedefimiz, yarınlarımız da sektörümüze daha farklı bir bakış açısı, en iyi malzeme ve ustalarla daha da yoğunlaşarak hak ettiğimiz liderliği elde etmektir.

    Yeni projeleriniz var mı?

    İstanbul içi ve dışında başlanan camilerle proje görüşmelerimiz ve fuar çalışmalarımız devam etmektedir. Onun dışında fabrika içinde bazı teknolojik gelişim çalışmalarımızı da sürdürmekteyiz.

    Cami Dergisi ve çalışmaları hakkında görüşlerinizi alabilir miyiz?

    Sektörel değişimlerden, yeniliklerden ve firmaların gelişmelerinden haberdar olunan aynı zamanda daha geniş kitlelere güncel yenilikleri ve haberleri ulaştıran bir dergi olduğunu düşünüyorum. Sektöre oldukça faydalı çalışmalarınız var.

    Selahaddin Bey, değerli röportajınız için teşekkür eder, Cami Dergisi olarak çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dileriz. 

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com