irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • 4. İhtisas Cami Yapı Ekipmanları Fuar Röportajları

     

     

     

     

     

     

    Antalya Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan TÜTÜNCÜ: 

    “Sektörle ilgili birçok farklı firmayı aynı anda bulabileceğim önemli bir fuar olduğunu düşünüyorum. Belediye olarak yaptırmış olduğumuz cami inşaatımızın müteahhit firması vasıtasıyla fuar hakkında bilgimiz oldu. Türkiye’de birçok cami yapıldığından bu fuarın geliştirilmesi için daha fazla adım atarsak çok daha iyi olacağı düşüncesindeyim.” 

    Sakarya Milletvekili Sn. Ali İNCİ: 

    “Müslümanların mabetlerini çok daha güzel ve çok daha düzenli bir duruma gelmesi için bu kadar büyük bir çalışmayı bir arada görmek beni çok mutlu etti. Yalnız kapısıyla, minberiyle, nakkaşıyla, hattatıyla kalınmamış ve ses düzeniyle, görüntüsüyle, camıyla, ışığıyla hepsini bir arada yakaladığımız, camiyle ilgili baktığımızda, kendimizi ve mabetlerimizi daha güzel hale getirdiğimiz bir dönemi yaşadığımızı ifade etmek isterim.”

    “Sektör açısından oldukça önemli bir dernek olan CASİAD (Cami Sanatkar ve İşadamları Derneği)’ın kurulmasında rol oynayan tüm dernek üyelerini de canı gönülden tebrik ederim.”

    “Şu anda Sakarya Hendek’te Türkiye’nin en büyük kubbeli camilerinden Rasim Paşa Cami’sini yapıyoruz. Kolonu ve kirişi olmayan bir Cami’dir.

    Camimizi en üst düzeydeki ustalarla, mühendislerle ve mimarlarla birlikte yapıyoruz. Bugün bu fuarda gezerken, diğer çalışmaları gözlemlerken, özellikle ne durumda olduğumuzu görmek için burada bulundum ama şu anda beraber çalıştığımız en üst düzeydeki tüm firmaların bu fuarda stand açarak yeni ürünlerini  sergiliyor olmaları beni mutlu etti ve doğru firmalar ile çalıştığımızı gördüm.”

    “İslam alemi için oldukça önemli bir fuar çünkü; fuarda bulunan üst düzey çalışma prensibi olan firmaların varlığı, işini iyileştirmek isteyen firmaların görüp örnek alabilmesi açısından oldukça önemli.

    İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda hem yurt içinde hem de yurtdışından da oldukça fazla ziyaretçiyle fuar büyüyecek ve önemi de gittikçe artacaktır.”

    “Yeni çalışmalarıyla, projeleriyle yenilenen ve gelişen firmalarla düzenlenecek olan yeni Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’nı bekliyorum.” 

    Kocaeli Belediye Başkanı Sn. İbrahim KARAOSMANOĞLU: 

     “4. İhtisas Cami Yapı Ekipmanları Fuarı ilk kez Kocaeli’de yapıldı. Çok faydalı, çok başarılı ve çok gelişmiş bir fuar olarak gördüm. Tüm cami malzemeleri; temelinden minaresine, iç tezyinatına, vitrayına, mihrabına, kürsüsüne, ahşabına varıncaya kadar her türlü malzemeyle ve işçiliğin burada firmalarımız tarafından yapıldığını gördüm. Firmalar kendilerini çok güzel bir şekilde geliştirmişler.

    Bütün cami yapacak olan dernek yöneticilerine, hocalarımıza işin ehlini bulup işi ona yaptırmalarını yönlendiriyorum, tavsiye ediyorum. Tüm cami derneklerinin ve hayır severlerin bu fuarı takip ve ziyaret etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bütün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, fuarı ve firmaları başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Fuarın sektörümüze de gün geçtikçe hayırlı olmasını diliyorum.”

    Kocaeli İl Müftüsü Sn. Yusuf DOĞAN: 

    “Cami bizim için çok önemlidir. Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın hizmetinin merkezinde olmasının yanı sıra biz Müslümanların hayatının merkezinde olması hasebiyle Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’nı önemsiyoruz.

    Cami’nin estetiğiyle ve müştemilatıyla ilgili olarak çinisinden avizesine, halısına, süslemesine varıncaya kadar hepsi bu fuarda var. Gerçekten çok harika bir fuar.” 

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com