irtibat: 0216 311 58 27 - 0541 789 65 95


  • 2. İhtisas Cami Yapı Ekipmanları Fuarı Katılımcılarını Düzenlediği Yemek Organizasyonunda Buluşturdu

    İbadethanelerimizin daha kaliteli ürünlerle donatılması amacı ile düzenlediğimiz fuarda, tüm katılımcı firmaların ortak düşüncesi üst mercilerin fuara daha fazla destek olması gerektiğiydi. Düzenlemiş olduğumuz fuarın arkasında; devletin ve diyanetin daha fazla desteği ile sektörün gelişmesi ve ülkemize oldukça fazla katkı sağlayacağı ortak fikri oluşmuştur. Yurt dışına açılmak isteyen firmalar için de bu durumun oldukça önemli olduğu altı kalın bir çizgi ile çizilerek vurgulanmıştır.

    Ayrıca diğer bir eksikliğin de üst yetkililerin camilerimiz konusunda denetimlerini arttırması gerektiğiydi. Böylece merdiven altı firmaların da iş kapmak ve cemaati dolandırmak için fırsat kollamasının önüne geçileceğine dikkat çekildi. Çünkü her firmanın kendisinin en iyisi olduğunu iddia ederek piyasaya çıkmasının gerçekten bu işe emek ve değer verenlerin hakkının yenmesine neden olduğunun altı çizildi. Eğer camilerimiz her açıdan denetlenir ise; kötü cami yapımlarının son bulacağını, ibadetin rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirileceği vurgulandı.

    2. İhtisas Cami Yapı Ekipmanları Fuarı’ndan oldukça memnun kalan katılımcılar önümüzdeki yıllarda da katılacaklarını dile getirdiler. Ziyaretçi sayısının düşük olmasına rağmen, gelen kişilerin potansiyel müşteri hedef kitlesi olmasından dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu fuara tam destek vermesi gerektiğini dile getirdiler.

    Bu fuar ile halıdan ahşaba, aydınlatmadan ses sistemine, hat nakkaş süslemesinden kurşun alüminyuma, vitray cam süslemesinden çini mermer ve ısıtma sistemlerine kadar pek çok firma sahibi bir araya gelerek tanışma fırsatını yakaladı. Ziyaretçiler de camilerinin ihtiyacı olan tüm ürünleri bir arada görmüş oldu. Bu sayede zaman kaybı da önlenerek gerekli ürünlerinin temini kolaylaştı.

    Fuar organizatörü Hüseyin Şahin yapmış olduğu konuşmada: “İlk iki fuar organizasyonunda olduğu üzere bir sonra ki senelerde de katılımcı ve ziyaretçi sayısının artışını hedef aldığını belirtti. Katılımcı firmalarla aynı fikirde olduğunu söylerken,  Diyanetimizin ve devletimizin daha fazla desteği ile birlikte çok daha iyi organizasyonlarda beraberce büyük adımlar atılacağını sözlerine ekledi.”

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Yorum Yok
E-DERGİ
ABDURRAHMANGAZİ MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 123/127 KAT: 1 DAİRE: 19 SANCAKTEPE/İSTANBUL Tel : 0216 311 58 27 Gsm : 0216 311 58 27 www.camidergisi.com